SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristinehamns GS
Nu har KGS en egen föreningskollektion!

Ihop med Prima Salto har vi satt ihop en kollektion av kläder som vi tycker är användbara och snygga för att stolt visa upp vår förening. 

Länk till kollektionen: https://primasalto.se/mitt-foreningssortiment/khamn

 

Du kan beställa från kollektionen när som helst, men dessa deadlines gäller för beställning. 

Skulle man missa sista beställningsdagen går det tyvärr inte att skicka in en sen beställning utan då får man vänta tills nästa beställningsperiod. 

 

Försäljningsdeadlines: 

VT: 31/1, 28/2, 31/3, 30/4, 31/5

HT: 31/8, 30/9, 31/10 + extra datum för ev. julklappar 26/11

 

Leveranstid

Leveranstiden är ca. 3 veckor räknat från deadline och kläderna kommer då finnas att hämta på kansliet (i Hoppet). Utskick kommer när kläderna finns där. Om du lägger en beställning till exempel den 7/10 kommer det fortfarande att vara tre veckors leveranstid från och med månadens deadline. Inte 3 veckor räknat från när du beställde.  

 

Viktigt!

I kassan vill vi att ni fyller i fältet “Tillhör Förening/Lag/Gymnastens namn” ordentligt då det underlättar vid hämtning av kläderna på kansliet. Fyll i, som texten beskriver, både gymnastens namn och den grupp som gymnaster tränar i.

 

Övrig info

Overallen går det inte att få sitt eget namn tryckt på, just för att det ska vara enkelt att sälja den vidare när man växt ur den eller liknande. Det går heller inte att få sitt namn tryckt på någon underdel, sport-bh, jacka eller dräkt. Annars är namntryck valfritt på resterande kläder och väskor. Går även att välja gymnast eller ledare tryck på de flesta plagg. 

 

Linnena går endast få gymnasttryck på då detta ska vara till för gymnasterna.

Ledartröjan går det endast få ledaretryck på då detta ska vara endast till ledarna. 

 

Funktions t-shirt är i dagsläget det enda plagget som går att få gymmixtryck på.

 

Dräkten som ligger med i kollektionen (ramona gymnastikdräkt) är ingen tävlingsdräkt. Den går att köpa som träningsdräkt för de som vill ha det. 

 

Ingen bytesrätt gäller för specialuppsydda/tryckta plagg/varor, var därför noggrann när du beställer storlek. Är du osäker kolla gärna andra gymnasters plagg i föreningen. Var även noggrann när du väljer tryck så att det blir rätt och dubbelkolla så ni stavar namnet rätt om ni väljer namntryck. 

Vi har inga testkläder att prova i dagsläget.

 

För frågor kring kollektionen kan ni kontakta Ida Bergman på ibida725@gmail.com

För frågor till prima salto kan ni kontakta dom på ingrid@primasalto.se