SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristinehamns GS
Hjälp oss att påverka beslut till Grophall i juni 2021 !
2021-03-27 13:36

Nu väntar vi på besked från kommunfullmäktige i juni 2021. Hjälp oss att påverka genom att sprida budskapet via sociala medier, prata med varandra och tyck till! och kanske insändare.

Föreningen sökte bidrag från Arvsfonden och blev beviljade fantastiska 5 miljoner till byggnation av grophall. Detta bidrag kan kommunen få ta del av, men endast vid en nybyggnation och ej till andra lösningar som extern byggare eller tillbyggnad av befintlig hall inom kommunen. Projektering av specialhallen för gymnastik har utförts av kommunen och platsen som är tilltänkt att den ska byggas på är: bredvid Brogårdsgymnasiets idrottshall.

Alla fördelar med denna hall är enormt många, men några kan nämnas som; att slippa resor, bygga upp och forsla redskap fram och åter vid träningar, mjuka landningar vid volter och inte minst satsningen på ungdomar i vår kommun.

Detta har varit en lång och ständig återkommande fråga till våra folkvalda politiker genom åren.

Som en av de större föreningarna i Kristinehamn med 750 medlemmar med 2/3 barn och ungdomar, vet vi att ett positivt Ja ! till hallen skulle glädja alla ledare och gymnaster i KGS i framtiden.

Rörelse och Gymnastik för alla hela livet!

KGS styrelse och projektgrupp Grophall